BACK

Ψωμάκια με άνηθο και τυρί

Εύκολα και γρήγορα ψωμάκια που είναι πεντανόστιμα από μόνα τους. Χωρίς μαγιά, αλλά με πλούσια αρωματικά και τυρί γίνονται ιδανικό συνοδευτικό για ουζάκι μαζί με φρέσκια κομμένη νοτματούλα και ελιές!

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

3 1/2 φλ. αλεύρι
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. baking powder
2 κ.γλ.  άνηθο ψιλοκομμένο
1 φλ. τυρί τσένταρ τριμμένο
1 3/4 φλ. γάλα
2 αβγά χτυπημένα
1/4 φλ.ι βούτυρο λιωμένο

Οδηγίες:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.

1. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη ζάχαρη, το baking powder, τον άνηθο και το τυρί.

2. Ανακατεύουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτουμε στο αλεύρι χωρίς πολύ ανακάτεμα.

3. Βουτυρώνουμε ή στρώνουμε με λαδόκολλα 12 ατομικές φόρμες

4. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 25-30 λεπτά.