Τα κεφτεδάκια της Two Minutes Angie
Η blogger Two Minutes Angie, Αντζελίνα Καλογεροπούλου, μας δίνει την δική της εκδοχή για πεντανόστιμα κεφτεδάκια με αέρα ανατολίτικης γεύσης
Συστατικά:
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο και 1 κιλό κιμά χοιρινό
3 μεγάλα κρεμμύδια αλεσμένα στο μπλεντεράκι με τρείς σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι μαιντανό και μαζύ του ή
μία χούφτα δυόσμο (ψιλοκομμένα) ή
μισό ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο (ή δύο μεγάλες κουταλιές σούπας σκόνη)
1 μικρο πελτεδάκι τομάτας (κονσέρβα)
5 κουταλιές σούπας ξύδι
Ένα σφηνάκι ούζο
Μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο
Ρίγανη , αλάτι και πιπέρι, πάπρικα καυτερή κατά βούληση.
Οδηγίες:
Αλέθουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και πλάθουμε το μίγμα σε μικρά κεφτεδάκια.
Ψήνουμε, δεν τηγανίζουμε , σε φούρνο αέρα στους 200 βαθμούς για δέκα το πολύ λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Προτιμάμε αντικολλητικό ταψί .
Διαβάστε στο blog της Two Minutes Angie, την σάλτσα γιαουρτιού που θα τους συνοδεύσετε