BACK

Πίτσα με λουκάνικα και αλαντικά

Μία πίτσα με αλλαντικά για βραδιές κρύες μπροστά στην τηλεόραση.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4.5 (2 votes)

Συστατικά:


1 έτοιμη βάση για πίτσα 
ή φτιάξτε την βάση μόνοι σας από την βασική συνταγή μας


6 κουταλιές ντομάτα σάλτσα
1 κίτρινη και 1 πράσινη πιπεριά
2 κουταλιές ελιές σε φέτες
200 γρ. μοτσαρέλα 
3 λουκάνικα κομμένα σε φέτες
​6 φέτες μπέικον

1 κουταλάκι ρίγανη

1 κουταλάκι θυμάρι
1 κουταλάκι πάπρικα (γλυκιά)
4 κουταλιές ελαιόλαδο"

Οδηγίες:

 

Τοποθετείτε τις βάσεις σε ένα ταψί.

Τις αλείφετε με το μισό ελαιόλαδο. Απλώνετε με ένα κουτάλι τη σάλτσα ντομάτας ή το κέτσαπ.
Κόβετε τα λουκάνικα και τη μοτσαρέλα σε φέτες και τις πιπεριές σε ροδέλες.

Τα μοιράζετε στις δύο βάσεις και βάζετε από πάνω τις φέτες μπέικον.
Πασπαλίζετε με ρίγανη, θυμάρι και πάπρικα.

Τις περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Στο τέλος προσθέτετε τις ελιές.


Ψήνετε τις πίτσες σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.