BACK

Καπνιστός σολομός με αγγουράκι, μαϊντανό και λεμόνι

Το πιο εύκολο και γρήγορο gourmet ορεκτικό με ψάρι που μπορείτε να φτιάξετε. Ό,τι πρέπει για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3 (2 votes)

Συστατικά:

200 γρ. καπνιστό σολομό
2 κ.σ. κάππαρη
1 αγγουράκι τουρσί
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
χυμό από 1 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Οδηγίες:

1. Ψιλοκόβουμε την κάππαρη, το αγγουράκι, τα κρεμμυδάκια, και τον καπνιστό σολομό.

2. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί με το ελαιόλαδο, το πιπέρι, το χυμό λεμονιού και το μαϊντανό.

3. Για να το σερβίρουμε, βάζουμε ένα κουπ-πάτ (pastry ring) στο κέντρο ενός πιάτου και το γεμίζουμε με το μείγμα.

Συμπληρώνουμε τη διακόσμηση με φρέσκα ανάμεικτα σαλατικά.