Σάλτσα μαϊντανού με σκόρδο
Δημοσιέυτηκε: Sun, 04/29/2012 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Thu, 09/28/2017 - 10:23
Δροσερή και έντονη γεύση σε ένα τέλειο ντιπ για μπουφέ ή την αρχή του γεύματος.
Συστατικά:
1 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
3 πατάτες μεσαίου μεγέθους βρασμένες, ξεφλουδισμένες και κομμένες
4 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες
4 κ..σ ξύδι από κόκκινο κρασί
5 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελιές και μαϊντανό για τη γαρνιτούρα
αλάτι
Οδηγίες:
1. Ανακατεύουμε το σκόρδο και το μαϊντανό στο μπλέντερ στις 2-3 στροφές.
2. Ρίχνουμε ένα ένα τα κομμάτια της πατάτας μέσα στο σωλήνα, προσέχοντας κάθε κομμάτι να έχει αναμιεχθεί πλήρως πριν ρίξουμε το επόμενο.
3. Προσθέτουμε το αλάτι και το ξίδι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε ένα μπολ και γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού και ελιές.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Ειδικές κατηγορίες: