Φέτα με αρωματισμένο αγουρέλαιο κάπαρη και ελιές
Δημοσιέυτηκε: Wed, 10/01/2014 - 16:29 || Ενημερώθηκε: Mon, 01/15/2024 - 18:39
Ένα πιάτο που θα έπρεπε να υπάρχει στην αρχή σε όλα τα τραπέζια με τα δύο βασικά ελληνικά προϊόντα λάδι ελιές και φέτα.
Έχετε κάτι καλύτερο υπ' όψη σας.
Συστατικά:
250 γρ φέτα ΠΟΠ
100 γρ ελιές
3-4 κουταλιές κάπαρη
10 κουτ.σούπας αγουρέλαιο
2 ματσάκια δενδρολίβανο
λίγο ρίγανη φρέσκια
Οδηγίες:
Αρωματίζετε ένα μικρό μπουκαλάκι αγουρέλαιο για μία εβδομάδα με δύο τρία κλαδάκια δενδρολίβανο και δύο φύλλα δάφνης.
Κόβετε την φέτα σε μικρά κομμάτια ρίχνετε την κάπαρη λίγα φύλλα δενδρολίβανο και τα περιχύνετε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο.
Η μικρή δημιουργία σας είναι έτοιμη για να βουτήξετε φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι
Προέλευση:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: