BACK

Φέτα με αρωματισμένο αγουρέλαιο κάπαρη και ελιές

Ένα πιάτο που θα έπρεπε να υπάρχει στην αρχή σε όλα τα τραπέζια με τα δύο βασικά ελληνικά προϊόντα λάδι ελιές και φέτα.

Έχετε κάτι καλύτερο υπ' όψη σας.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

250 γρ φέτα ΠΟΠ

100 γρ ελιές

3-4 κουταλιές κάπαρη

10 κουτ.σούπας αγουρέλαιο

2 ματσάκια δενδρολίβανο

λίγο ρίγανη φρέσκια

 

Οδηγίες:

Αρωματίζετε ένα μικρό μπουκαλάκι αγουρέλαιο για μία εβδομάδα με δύο τρία κλαδάκια δενδρολίβανο και δύο φύλλα δάφνης.

 

Κόβετε την φέτα σε μικρά κομμάτια ρίχνετε την κάπαρη λίγα φύλλα δενδρολίβανο και τα περιχύνετε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο.

Η μικρή δημιουργία σας είναι έτοιμη για να βουτήξετε φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι