Φλογέρες Καισαρείας
Δημοσιέυτηκε: Sat, 12/07/2013 - 01:27 || Ενημερώθηκε: Mon, 01/15/2024 - 19:27
Η γνωστή παστουρμαδόπιτα αλλά σε ατομική φλογέρα.
Συστατικά:
6 φύλλα κρούστας κομμένα στη μέση
6 φέτες παστουρμάς ψιλοκομμένες
6 φέτες ντομάτας κομμένες στρογγυλές (μετρίου πάχους)
6 φέτες κασέρι (μέτρια κομμένες)
ελαιόλαδο
Οδηγίες:
Βαζουμε δύο φύλλα κρούστας το ένα πάνω στο άλλο, απλώνουμε πάνω μια φέτα κασέρι, μια φέτα παστουρμά, την ντομάτα, αλοίφουμε όλες τις γωνίες με λάδι και κλείνουμε σαν μπουρεκάκι - φλογέρα.
Τα λαδώνουμε καλά κι απ έξω και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά.
Tips
Στον ΜΙΡΑΝ θα βρείτε και άοσμο παστουρμά
Προέλευση:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: