Πατατοσαλάτα με τρούφα και παρμεζάνα
Δημοσιέυτηκε: Mon, 09/08/2003 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Thu, 07/25/2013 - 13:22
Μία ιδιαίτερη συνταγή για πατατοσαλάτα με φίνο άρωμα αλλά και γεύση τρούφας!
Μπορείτε να αντικαταστήσετε την φρέσκια τρούφα με 2 κ.σ. λάδι τρούφας αφαιρώντας το ελαιόλαδο από την συνταγή.
Συστατικά:
4 μεγάλες πατάτες
100 γρ παρμεζάνα
1 μέτρια τρούφα
4 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. γλ. χοντρό αλάτι
λίγο τσάϊβς
Οδηγίες:
1. Βράζουμε ολόκληρες τις πατάτες με τη φλούδα για 45 λεπτά περίπου σε αλατισμένο νερό.
2. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές και τις κόβουμε σε χοντρές φέτες.
3. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το χοντρό αλάτι.
4. Τρίβουμε την τρούφα και την απλώνουμε στις πατάτες.
Σερβίρουμε με την κομμένη παρμεζάνα σε νιφάδες και τα ψιλοκομμένα τσάϊβς.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Ειδικές κατηγορίες: