Τηγανητά κολοκυθάκια
Δημοσιέυτηκε: Sun, 04/29/2012 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Thu, 04/25/2013 - 16:26
Εξαιρετικό ορεκτικό, εύκολο και γρήγορο. Το απολαμβάνουμε ιδανικά με δροσερό τζατζικάκι!
Συστατικά:
1 κιλό κολοκυθάκια
αλεύρι
λάδι
αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες:
- Καθαριζουμε και ξεφλουδίζουμε μερικώς τα κολοκυθάκια.
- Τα κόβουμε σε μακρόστενες φέτες. Τις αλευρώνετε κάπως και τις τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό λάδι.
1. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το λάδι.
2. Αλευρώνουμε ελαφρώς τα κολυκάθακια και τινάζουμε να φύγει η περιττή ποσότητα
3. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές.
4. Στραγγιζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.
Προέλευση:
Κύριο συστατικό:
Εποχή:
Ειδικές κατηγορίες: