Σουβλάκια ξιφία
Δημοσιέυτηκε: Sun, 04/29/2012 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Mon, 09/02/2013 - 23:00
Πεντανόστιμο ψάρι ψητό με έναν τρόπο που και τα παιδιά θα το ευχαριστηθούν! Με τοματάκια και δάφνη η βαρειά μυρωδιά φεύγει και μένει μόνο η απίθανη γεύση του!
Συστατικά:
4 φέτες ξιφία
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
10 φύλλα δάφνης
10 ντοματάκια κομμένα στη μέση ή ολόκληρα (αν είναι cherry)
ελαιόλαδο
χυμός 2 λεμονιών
αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες:
1. Κόβουμε το ψάρι σε μικρούς κύβους και πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
2. Περνάμε τους κύβους σε μικρά ξύλινα ή μεταλλικά σουβλάκια, βάζοντας εναλλάξ τα φύλλα της δάφνης και τα τοματάκια.
3. Ψήνουμε για 4-5 λεπτά στη σχάρα ή στα κάρβουνα και σερβίρουμε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.