Παϊδάκια πανέ
Δημοσιέυτηκε: Tue, 04/29/2003 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Tue, 04/23/2024 - 12:27
Τραγανά και αφράτα αυτά τα παιδάκια θα σας μαγέψουν με την απλότητα και την γεύση τους.
Συστατικά:
12 αρνίσια παϊδάκια
2 φλυτζάνι αλεύρι
4 αυγά
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
2 κουταλιές δυόσμο
1 κουταλιά ρίγανη
1/2 φλυτζάνι τριμμένο αμύγδαλο
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα
1 κουταλιά πάπρικα
3 κουταλιές χρένο (horseradish)
αλατι, πιπέρι
Οδηγίες:
Αλατοπιπερώνεται τα παϊδάκια και τα αλείφετε με το χρένο. Χτυπάτε τ' αυγά με λίγο λάδι και αλάτι, ανακατεύετε τη φρυγανιά, τον δυόσμο, την ρίγανη, το αμύγδαλο, την παρμεζάνα και την πάπρικα. Αλευρώνετε τα παϊδάκια τα βουτάτε στο αυγό και μετά στο μίγμα της φρυγανιάς.
Τηγανίζετε τα παϊδάκια και όταν ψηθούν τα τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.
Tips
Συνοδέψτε τα με ψητά λαχανικά, πουρέ πατάτας ή ακόμα και ρύζι.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο: